Det er ikke gammelt – det er retro

Auktionshuset Sønderjylland modtager retro-møbler fra 1950’erne, 60’erne og 70’erne. Vi sælger dine retro-stole, retro-borde og i det hele taget alle retro-effekter, som gennem årene har fået værdi hos den moderne og kvalitetsbevidste køber.

Vi er et lokalforankret auktionshus med et stort internationalt netværk, så vi har helt sikkert købere til alle typer retro-effekter.

Vi tilbyder god service og fleksibilitet, så køberne nemt kan byde på retro-effekterne, og sælgerne hurtigt og nemt kan få sin tilbagebetaling.

 

Retro-auktion hjemme hos dig selv

Vi afholder fire årlige fysiske auktioner i vores indbydende lokaler i Løgumkloster samt flere ugentlige netauktioner.

Er der tale om flere retro-effekter, kommer vi også gerne ud og afholder auktionen på din adresse.

Ud over retro-effekter modtager vi bl.a. også biler, både, campingvogne og andre effekter fra bl.a. virksomheders overskudslagre, messer og restlagre.

Auktionshuset Sønderjylland i Løgumkloster har markedets mest konkurrencedygtige gebyrer og salærer, og vi gør i det hele taget meget ud af atmosfæren, når du handler hos os.

Vi er placeret i smukke omgivelser i Løgumkloster og kræser for vores gæster, så du får en oplevelse, når du besøger Løgumkloster. Vi serverer derfor lokale velsmagende produkter, som stiller både sulten og tørsten.

Auktionshuset Sønderjylland i Løgumkloster er et selvstændigt og uafhængigt auktionshus. Vi har eksisteret i to år, men tilsammen har vi 60 års erfaring indenfor salg, service og marketing.

Kontakt os for en uforpligtende snak om retro-effekter.