Vi sælger dine designklassikere

Auktionshuset Sønderjylland i Løgumkloster afholder auktioner over alle de store designklassikere. Vil du sælge Le Klint, Arne Jacobsen eller Piet Hein, så har vi helt sikkert køberne i vores store netværk – både lokalt og internationalt.

Vi afholder fire årlige fysiske auktioner i vores indbydende lokaler i Løgumkloster samt flere ugentlige netauktioner.

Er der tale om flere design-effekter, kommer vi også gerne ud og afholder auktionen på din adresse.

Auktionshuset Sønderjylland i Løgumkloster har markedets mest konkurrencedygtige gebyrer og salærer, og hos os er en auktion ikke bare en kold handel i en lagerhal.

Alle parter skal have en god oplevelse, og vi gør derfor meget ud af atmosfæren i vores auktionshus.

 

Designklassikerne er sikret hos os

Auktionshuset Sønderjylland ligger på en 7,5 hektar stor og indhegnet grund i Løgumkloster. 2500 m2 er overvåget, og vi kan derfor sikre dine designklassikere mod tyveri.

På grunden er der desuden en 1000m2 isoleret hal, og selvom det er en stor grund, er der masser af små hyggelige hjørner med bl.a. børnezoner og et orangeri.

Vi tilbyder god service og fleksibilitet, så køberne nemt kan byde på designklassikerne, og sælgerne hurtigt og nemt kan få sin tilbagebetaling.

Auktionshuset Sønderjylland i Løgumkloster er et selvstændigt og uafhængigt auktionshus. Vi har eksisteret i to år, men tilsammen har vi 60 års erfaring indenfor salg, service og marketing.

Kontakt os for en uforpligtende snak om designklassikere.