Gør en god antik handel

Auktionshuset Sønderjylland i Løgumkloster modtager alle antikke effekter, som har en kunst- og/eller kulturhistorisk værdi. Vi sælger alle antikviteter, men er især specialister i møbler og porcelæn i pæn kvalitet.

Vi er et lokalforankret auktionshus med et stort internationalt netværk, så vi har helt sikkert købere til alle typer antikviteter.

Antikviteter i smukke omgivelser

Auktionshuset Sønderjylland er placeret i smukke omgivelser i Løgumkloster. Vi passer på vores 7,5 indhegnede hektarer, så vi altid kan afholde auktioner i indbydende rammer.

Med vores centrale placering i Løgumkloster midt i Sønderjylland er vi tæt på vores kunder. Vi gør derfor en dyd ud af troværdighed og god service, så vi altid kan imødekomme sælgers behov og ønsker. Vi har derfor stor fokus på fleksibilitet, når vi afholder auktioner over antikke effekter.

 

Meget mere end antikviteter

Når du handler antikviteter hos Auktionshuset Sønderjylland, gør du mere end en god handel. Vi er stolte af vores egn og vil gerne have, at du får en oplevelse, når du besøger Løgumkloster. Vi serverer derfor lokale velsmagende produkter, som stiller både sulten og tørsten på vores fysiske auktioner.

Auktionshuset Sønderjylland i Løgumkloster er et selvstændigt og uafhængigt auktionshus. Vi har eksisteret i to år, men tilsammen har vi 60 års erfaring indenfor salg, service og marketing.

Kontakt os for en uforpligtende snak om antikviteter.